Ma 2018. 5. 28. hétfő, Emil, Csanád napja van. Holnap Magdolna napja lesz. Képeslapküldés nekik és a Születésnaposoknak!

 
 
Menü
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iroda videó hívása
 

 
 
Hírlevél
 
E-mail cím:
Feliratkozás
Leiratkozás
 
 
Oldalajánló
 

 Kezdőlapnak

 Kedvencekhez

 
 
 
 

Az INFO Társközvetítő Iroda nevében üdvözöljük honlapunkon!

Ezen az oldalon társakat találhat utazáshoz, túrázáshoz.

Nyaralni készül, de nincs kivel?

Szívesen utazna, kirándulna, túrázna, de egyedül nincs kedve?

Van szabad hely az autóban és utasokat keres?

Vagy épp megbízható sofőrt keres?

Gyakran utazik és közben unatkozik, magányos?

AKKOR ITT A HELYE!!!

Utazzon bárhová itthon vagy külföldön, itt biztosan talál partnert. Regisztráljon, találjon új barátokat, útitársakat és utazzon olcsóbban! Járja be az ismeretlent és szerezzen új élményeket! Böngésszen a hirdetések között vagy adja fel saját útitárs-túratárs kereső hirdetését! Honlapunk segítséget nyújt abban, hogy utazásai során megfelelő útitársakat találjon.
Sokan egyedül autóznak, de szívesen felvennének másokat, különösen ha így megoszlana a benzinköltség, és mert egy szórakoztató útitárssal az utazás is kellemesebb lehet.
Naponta diákok, üzletemberek, turisták ezrei indulnak útnak, és nem is sejtik, hogy ugyanabba a városba, ugyanabba az irányba tartanak.
Akiknek pedig nincs kocsijuk, vagy hosszú útra nem szívesen ülnek a volán mögé, vagy egyszerűen csak gyorsabban és olcsóbban szeretnék elérni úti céljukat, szívesen lennének utasai egy megbízható sofőrnek.
Regisztráljon és ha utazik valahová, tegye közzé honlapunkon, így meg tudja osztani másokkal az utazás költségeit! Vagy nézzen körül mások utazási ajánlataiban, hányan tartanak éppen arra, amerre Ön menne!
Amennyiben irodánkat tiszteli meg bizalmával, teljes körű diszkréciót biztosítunk Önnek. Irodánk mindkét fél igényét figyelembe véve közvetíti a partnereket. Elérhetőség kiadása a kiválasztott személy értesítése és pozitív válasza után történik meg.
Közvetítés igénylése (elérhetőség), (bonyolítási költség): 1 fő / 3000 Ft / elérhetőség, e-mailben elküldve, felhasználható 6 hónapon belül.
Az elérhetőség (e-mail, telefonszám, stb.) kiadása a kiválasztott személy értesítése és pozitív válasza után történik meg. Esetleges öt nemleges válasz esetében munkadíjként egy 1 fő közvetítés ára fizetendő. A kiválasztott értesítését a közvetítési díj beérkezése után kezdjük meg.
Hírlevél: oldalunk használója, hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail címére a lap üzemeltetője hírlevelet, tájékoztatót, hirdetményeket, reklámokat küldjön, illetve e-mail címét saját adatbázisában szerepeltesse.

Irodai szolgáltatások: az internetes oldalunkon jelentkezők nyilvántartásunknak csak egy részét tükrözik, irodánkat felkeresve nagyobb adatbázisból választhat. Irodai szolgáltatás, közvetítési díj külömbözik a fent említtettől.
Legfőbb szempontunk ügyfeleink elképzeléseinek, igényeinek megvalósítása. A diszkréció, a figyelem és a megismerni kívánt személy kiválasztása érdekében kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban tudjuk fogadni irodánkban (1074 Budapest, Csengery u. 23. alatt), vagy egy Ön által megjelölt helyen Budapesten.
Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalata garancia a leendő kapcsolatfelvételek gondos előkészítésére és sikeres létrehozására, személyes bemutatások megvalósítására. Igényei szerint személyes bemutatást
is vállalunk egyedi megállapodás (megbízás) alapján.
Folyamatosan regisztrálnak újak az oldalra, ezért tanácsos nap mint nap látogatni.

Bízunk abban, hogy segítségére leszünk Önnek. Forduljon hozzánk bizalommal.
Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, kérjük töltse ki regisztrációs lapunkat.
Balesetmentes, kellemes utazást, vidám hangulatú túrákat kíván Önnek a társközvatítés.hu csapata!

Megállapodás

Mely létrejött, egyrészről az INFO TÁRSKÖZVETÍTŐ Iroda (cím: 1074 Budapest, Csengery u. 23.), mint Társközvetítő (a továbbiakban: Társközvetítő); másrészről: az iroda szolgáltatását igénylő Társkereső (Megbízó) a továbbiakban: mint Társkereső (Megbízó) között az alábbi feltételekkel:

A Megbízó megbízza a Társközvetítőt, hogy részére a regisztrációs lap alapján társközvetítési tevékenységet végezzen. A megbízási idő alatt a Társközvetítő köteles a Megbízó adatait nyilvántartani, és a társkeresési tevékenységet folyamatosan ellátni.

Közvetítési díj összege, a kiválasztott személy közvetítését, pozitív válasza esetén, elérhetőségének kiadását foglalja magában.

Az ettől eltérő igények teljesítésének költsége (távolsági telefonköltség, tolmács igénylése, találkozó megszervezése, rendezvények) a Megbízót terheli. A Társközvetítő a kapcsolatokat a kölcsönös igények figyelembe vételével hozza létre.

A Megbízó iránt vállalt kötelezettségének azzal tesz eleget, internetes vagy irodai adatbázisában szerepelteti, az általa kiválasztott személyt értesíti és annak pozitív válasza esetén elérhetőségét kiadja.

A Megbízó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Társközvetítő kizárólag az aktuálisan a nyilvántartásában szereplőket tudja kiközvetíteni.

A Megbízó és a kiközvetített személy közötti szimpátia kialakulása csak a két érintett félen múlik  függetlenül attól, hogy a kiközvetített személy korábban pozitívan nyilatkozott a Megbízó felé az elérhetőség kiadását illetően.

Az eredményes társközvetítés érdekében a Megbízónak rendszeresen jelentkezni kell irodánknál.

A visszaélések elkerülése érdekében a Megbízónak havonta legfeljebb húsz társkeresőnk elérhetőségét adjuk ki. A szolgáltatás megkezdése után a befizetett díj, vagy annak egy bizonyos hányada semmilyen jogcímen sem igényelhető vissza.

A Megbízó kijelenti, hogy az általa kitöltött adatlapban foglaltak a valóságnak megfelelnek. Helytelen adatközlésért a Társközvetítő felelősséget nem vállal.

A Megbízó vállalja, hogy amennyiben társra talált, illetve adatváltozás történt vagy egyéb ok miatt a szolgáltatást a továbbiakban nem igényli, törli bemutatkozását http://www.tarskozvetites.hu, oldalról és ennek tényét a lehető leghamarabb írásban jelzi társközvetítő Irodánknak.

A társkeresőnk nyilvántartásában szereplő információk tartalmáért kizárólag az adatközlő a felelős.

Szolgáltatásunk magyar nyelven, vagy tolmáccsal igényelhető.

Társközvetítés.hu Csapat

Budapest, 2011.03.30.

 
 
Nyelvválasztás
 
   
 
 
Útitárs keresés
 
Kód
Ország
Megye
Város
Nem férfi
Kor -
Részletes keresés
 
 
Online
 
  forromagdi
tarskozvetiteshu 
  forromagdi@msn.com
tarskozvetiteshu@msn.com 
  Tarskozvetiteshu 
   
 
 
Futó szöveg
 

Angliában élő Hölgy keres...

Tisztelt Társkereső Iroda,
Edinának hívnak és szeretnek segítséget kérni a társkeresésben.
33 éves, egyetemet végzett, egyedülálló, fiatal nő vagyok.
Jelenleg Angliában élek, intelligens, iskolázott társ érdekelne, házasság céljából.
Az angolt anyanyelvi szinten beszelem es felelős, vezetői állásom van (Az angol jobban megy mint a magyar). Több országban éltem már, beleértve az USA-t es nagyon szeretnek végre letelepedni es családot alapítani. Angliát nagyon nem szeretem, de a munkám nagy kihívást jelent es sok utazással jár, úgyhogy egyenlőre itt vagyok, de reménykedem hogy valami pozitív kialakul a jövőben.

Floridai

Floridai Úr megismerkedne egy kedves hölggyel, fényképe látható itt az oldalon. Közvetítését kérheti 0613415955 Forró Magdi

Aprofeladas

Aktuális apróhirdetés 1 perc alatt feladható www.aprofeladas.hu oldalon.

USA házasság

Egy olyan hölgyet keresek aki orvos, házasság útján szeretne ki települni az Egyesült Államokba. András, negyvenes szintén diplomás Amerikai Magyar vagyok. Elérhetőségem a társközvetítő irodában.

USA - KANADA

Észak Amerikai partnerirodánk közreműködésével, Kanadában és az Egyesült Államokban élő hölgyek- urak közvetítésében is segítséget nyújtunk.

Ajánlott oldalak

www.tarskereso-oldal.hu
www.tarskozvetito.hu
www.euters.eu
www.társközvetítés.hu
www.holgykiseret.hu
www.aprofeladas.hu
www.linktar.tarskozvetites.hu
www.irodagepek.hu
www.urkiseret.hu

Ismerkedj - Chatelj

Ismerkedj - Chatelj ezen az oldalon www.chat.tarskozvetites.hu külön regisztrációt igényel.

Videós bemutatkozás

Videós bemutatkozását a regisztrációhoz elkészítjük irodánkban vagy az Ön által megjelölt helyen. Ez jelentősen megnövelheti az Ön esélyeit. A regisztráció és a megismerni kívánt személy kiválasztása érdekében kérésére házhoz is megyünk.

Hölgy/Úrkíséret

Hölgy/Úrkíséret közvetítés különféle alkalmakra: /vacsorák, partyk, belföldi-külföldi utazások, üzleti tárgyalások, szakmai rendezvények, kiállítások/ intelligens, igényes, nyelveket beszélő úr/hölgy kíséretével. www.holgykiseret.hu www.urkiseret.hu oldalon.

Vége a csalódással végződő randiknak.

Vége a csalódással végződő randiknak, hiszen a videó nem hazudik. Nem kell attól tartani, megfelelsz-e az elvárásoknak, hiszen a videofilm alapján már tudják, kire számíthatnak. Hallják a hangod is ami köztudott sokakat elvarázsol és teljesebb képet ad rólad. Készíts magadról max. 2 perces bemutatkozó videót kamerával vagy mobillal, akár otthon vagy parkban, ahol jólesik. Irodánkban is készítünk videót. Budapest +3613415955

Ma szeretnél randizni?

Ha ma szeretnél randizni, rapidrandi itt a chat oldalon. Külön regisztrációt igényel.

Facebook

Facebook: Kanadai Amerikai Magyar társkereső oldala

https://www.facebook.com/groups/499875450049767/


Start | Stop
 
 
Videó
   
 
 
  © 2011 Társközvetítés.hu - Minden jog fenntartva Kapcsolat - Impresszum - Szabályzat